Conditii Early Booking

CONDITIILE CAMPANIEI DE VANZARE - EARLY BOOKING 2023

Reducerile “Early Booking” aplicate rezervarilor pentru anul 2023 sunt:

 • 15% discount pentru rezervări făcute până pe 28.02.2023, inclusiv  rezervările care includ pachetul 4 zile si 3 nopti cu demipensiune în perioada 01 mai 2023 – 30 iunie 2023 / 01 septembrie 2023 – 31 octombrie 2023
 • 10% discount pentru rezervările făcute pana la 31.03 .2023
Tabel preturi

Plata

 • Pretul rezervărilor se achită în două etape: 50% din valoarea rezervării în termen de 3 zile  de la confirmarea rezervării, iar restul de 50% până cel tarziu cu 15  zile înainte de check-in. Rezervările pentru care plata nu este făcută în termen vor putea fi anulate  fără informare prealabilă cu penalizare de 100% din valoarea rezervării. Penalitățile se vor reține din avansul achitat de turist.

Modalitati de plata

 • Tichete de vacanţă, sau prin virament  bancar.

Modificari-Anulari

 • Rezervările făcute cu reducere “Early Booking” sunt nerambursabile cu excepţia anulărilor făcute până la finalizarea termenului campaniei “Early Booking” (respectiv  28.02.2023 pentru rezervările cu reducerea de 15%). În cazul în care, turistul îşi micşorează perioada sejurului suma achitată iniţial nu se returnează şi nu se compensează cu alte servicii.

Politica copii supusa reducerilor campaniei Early Booking

 • Pentru copiii între 0- 5 ani se oferă gratuitate la cazare şi mese (in cazul in care nu solicita un pat suplimentar) Pentru fiecare copil între 5-12 ani se achită: – 50 % din serviciile de masa si patul suplimentar-50 lei/noapte/copil. Copiii peste 12 ani achită preţ întreg, pentru  serviciile  de masa si patul suplimentar-50 lei/noapte/copil ,dacă este cazat cu 2 adulţi .

 • In cazul pachetului de 4 zile si 3 nopti cu  demipensiune în perioada 01 mai 2023 – 30 iunie 2023 / 01 septembrie 2023 – 31 octombrie, copiii cu vârstă mai mică de 5 ani, care se vor caza cu părinții într-o cameră dublă și fără să solicite un pat suplimentar, costul pentru acești copii va fi de 25% din valoarea prețului pe care îl achită un adult.

 • Pentru copiii care au o vârstă cuprinsă între 5 și 12 ani, care se cazează în cameră cu ambii părinți, fără să ceară un pat suplimentar, prețul este de 50% din valoarea prețului pe care îl achită un adult. În cazul în care unul sau mai mulți copii cu vârstă mai mică de 12 ani se cazează în cameră doar cu un adult, pentru copil se va achita în plus tariful suplimentar de cazare în regim single.

 • Și de asemenea copiii mai mari de 12 ani sunt considerați adulți, iar dacă într-o cameră se cazează trei adulți, dintre care unul doarme pe un pat suplimentar, prețul pentru acesta din urmă va fi cu 150 lei mai mic

Mese

 • Micul dejun: 40 lei/persoana/zi ; Prânz: 75 lei/persoana/ zi; Cină: 65 lei/persoana/zi; exclusiv in perioada 01.07-01.09.2023 cand rezervarile se fac in regim de demipensiune. Regimul de masă achiziţionat si plătit nu se poate schimba în timpul sejurului.

  Prin urmare micul dejun are parte de 4 meniuri din care 3 clasice care conțin: ouă fie ochiuri, fierte sau omletă, brânzeturi, șuncă, salam, legume, unt, gem sau dulceață, lapte, cereale, ceai, cafea, 1 pahar de suc de portocale sau de mere. Și meniul de pește care conține: scrumbie afumată, chiftele, icre, legume, unt, gem sau dulceață, ceai, cafea, 1 pahar de suc de portocale sau de mere.

 • În cadrul prânzului vă așteaptă o ciorbă tradițională storceac,specifică din Delta Dunării – Sfântu Gheorghe, un fel principal din pește cu garnitură: saramură, crap la proțap, pește prăjit, , plachie de pește, crap pe varză sau multe alte bunătăți tot din pește.

  Iar la final de prânz vă așteaptă un desert delicios făcut în casă pe care să-l serviți. Meniurile pe care le propunem oaspeților este compus din specialități din pește gătite în mod tradițional.

   Persoanele care nu consumă pește sau derivate din pește trebuie să spună acest lucru și să amintească gazdelor, astfel încât să nu fie niciun fel de problemă.