Sfantu-Gheorghe-foto-cu-drona

Cum se ajunge la Sfantu Gheorghe, respectiv la agropensiunea Delta Drill?

O bună parte dintre turiști sunt obișnuiți să aibă totul planificat până în cel mai mic detaliu . Iar un lucru extrem de important pentru aceștia este legat de alegerea rutei pe care o vor utiliza cu scopul de a ajunge la destinația dorită.

Noi venim în sprijinul acestor turiști și îi ajutăm să își aleagă drumul optim pentru a ajunge în siguranță la pensiunea noastră Delta Drill, de pe brațul Sfântu Gheorghe al Dunării. Prin urmare toate persoanele ar trebui să știe că pentru a ajunge în Sfântu Gheorghe, mai întâi de toate trebuie să ajungeți la Tulcea.

Excursie-Sf-gheorghe-delta
Sfantu Gheorghe – port

Cum puteti sa ajungeti la Tulcea?

Astfel că pentru a ajunge în Tulcea vă vom lăsa la îndemână câte un traseu pentru următoarele zone: București, Constanța, Brăila și Galați. În cazul acelor turiști care vin din București, aceștia pot opta să meargă ori cu  trenul ori cu mașina personală, ceea ce se întâmplă de foarte multe ori.

Dacă ați optat să mergeți cu mașina personală trebuie să conduceți pe Autostrada Soarelui până în dreptul km 105, după care părăsiți Autostrada și vă îndreptați către Slobozia se ține dreapta către Constanța (E60) și se trece Dunărea pe la Podul de la Giurgeni – Vadu Oii. Iar după ce ați traversat orașul Hârșova, la ieșirea din localitate, părăsiți șoseaua care duce spre Constanța și urmați indicatorul spre Tulcea (DN22A).

În cazul în care vă deplasați din Constanța spre Tulcea trebuie să ieșiți din oraș spre Ovidiu (Hârșova), iar după traversarea canalului Midia – Năvodari, trebuie să urmați indicatorul la dreapta spre Tulcea (DN22).

Iar pentru acele persoane care vin din Brăila și Galați tot ce trebuie să faceți este să treceți Dunărea cu bacul. Aici trebuie să știți că din fiecare oraș traversează cel puțin o dată pe oră un bac. După ce ați traversat Dunărea cu bacul trebuie să urmați indicatoarele spre Tulcea.

Iar de la Tulcea la Sfântu Gheorghe mai este doar un pas, având în vedere că singura modalitate de a ajunge în zona precizată este doar pe apă. Și bineînțeles odată ajunși la Tulcea vă puteți orienta către una dintre cele două variante de a ajunge la Sfântu Gheorghe:

  • puteți opta pentru navele de pasageri ale Navrom Tulcea;
  • sau puteți să alegeți transferul cu bărcile rapide tur-retur, de care ne ocupăm cu cea mai mare responsabilitate, astfel stabilind împreună orele de transfer;

Așadar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceste trasee, având în vedere că sunt cât se poate de explicite, astfel încât să nu vă creeze niciun fel de problemă, în momentul în care ați plecat la drum. De asemenea pentru orice nelămurire aveți vă stăm la dispoziție și vă așteptăm cu brațele deschise la pensiunea noastră Delta Drill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *