Pachet demipensiune in perioada 01 mai 2024 – 30 iunie 2024 / 01 septembrie 2024 – 31 octombrie 2024

Sejur de 4 zile si 3 nopti – 1290 lei/ persoana/ sejur

Pachetul de servicii contine:

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

Nimic nu se poate compara cu acea relaxare în Delta Dunării, cu atât mai mult cu cât gazdele de la pensiunea Drill sunt gata să vă ofere momente unice, aici în Sfântu Gheorghe. Încă din primul moment când vei ajunge la pensiunea Drill, mobilierul nou din camera dublă matrimonială te va face să te simți la fel de bine cum te simți acasă. În camera atât de primitoare nu lipsește nimic, ba din contră patul nou cu salteaua de calitate superioară este gata să-ți ofere clipele de odihnă pe care ți le dorești.

Pe lângă acestea se mai adaugă noptierele, veiozele, dressing-ul, comoda tv, minifrigider, aer condiționat,televizor și convector electric pentru a putea avea parte de o temperatură ambientală plăcută, chiar și în acele zile ceva mai răcoroase. Iar ca relaxarea ta să fie completă, camera este dotată cu o baie proprie.

În baia modernă se află un duș cu paravan de sticlă securizată groasă de 8 mm, lavoar, grup sanitar nou, uscător de păr, calorifer electric, halate și prosoape de baie, suport periuțe de dinți Grohe, dar și cuiere din bambus, acestea fiind incluse la cererea clienților noștri și pentru satisfacerea nevoilor acestora. În plus apa caldă nu o să vă lipsească în sejurul pe care îl petreceți la pensiunea Drill.

Tot în cadrul pensiunii puteți avea parte de cele mai bune bucate cu specific pescăresc și nu numai. De altfel le puteți servi la micul dejun și prânz. Prin urmare micul dejun are parte de 4 meniuri din care 3 clasice care conțin: ouă fie ochiuri, fierte sau omletă, brânzeturi, șuncă, salam, legume, unt, gem sau dulceață, lapte, cereale, ceai, cafea, 1 pahar de suc de portocale sau de mere. Și meniul de pește care conține: scrumbie afumată, chiftele, icre, legume, unt, gem sau dulceață, ceai, cafea, 1 pahar de suc de portocale sau de mere.

În cadrul prânzului vă așteaptă o ciorbă tradițională storceac,specifică din Delta Dunării – Sfântu Gheorghe, un fel principal din pește cu garnitură: saramură, crap la proțap, pește prăjit, , plachie de pește, crap pe varză sau multe alte bunătăți tot din pește.

Iar la final de prânz vă așteaptă un desert delicios făcut în casă pe care să-l serviți. În general, meniul pe care îl propunem oaspeților este compus din specialități din pește gătite în mod tradițional.

Ba mai mult decât atât pentru acele persoane care nu consumă pește sau derivate din pește trebuie să spună acest lucru și să amintească gazdelor, astfel încât să nu fie niciun fel de problemă. Iar pentru ca momentele de odihnă să alterneze cu cele de relaxare petrecute într-un mod cât mai plăcut gazdele pensiunii vă invită să luați parte la diverse activități, excursii și să explorați lumea nevăzută din Delta Dunării.

De asemenea pentru acest lucru aveți la dispoziție nenumărate variante de excursii, dar și mici delicii pe care să le savurați în timpul sejurului vostru. Delicii precum degustările de vinuri dobrogene sau degustările de caviar, la care se mai adaugă un foc de tabără pe plajă, sau un tur al localității împreună cu un ghid care să vă povestească despre istoria locului și geneza acestuia.

Precizari

În prețul pachetului cu demipensiune sunt incluse doar acele băuturi de la micul dejun și la prânz, în care aveți parte de apă plată (0,5l/persoană) și palinkă (50ml/persoană). De altfel dacă una dintre persoane dorește să se cazeze în regim single va achita în plus față de actualul tarif al sejurului încă 400 lei.

Prin urmare în cazul copiilor cu vârstă mai mică de 5 ani, care se vor caza cu părinții într-o cameră dublă și fără să solicite un pat suplimentar, costul pentru acești copii va fi de 25% din valoarea prețului pe care îl achită un adult.

Pentru copiii care au o vârstă cuprinsă între 5 și 12 ani, care se cazează în cameră cu ambii părinți, fără să ceară un pat suplimentar, prețul este de 50% din valoarea prețului pe care îl achită un adult. În cazul în care unul sau mai mulți copii cu vârstă mai mică de 12 ani se cazează în cameră doar cu un adult, pentru copil se va achita în plus tariful suplimentar de cazare în regim single.

Și de asemenea copiii mai mari de 12 ani sunt considerați adulți, iar dacă într-o cameră se cazează trei adulți, dintre care unul doarme pe un pat suplimentar, prețul pentru acesta din urmă va fi cu 150 lei mai mic.

Totodată trebuie să cunoașteți faptul că nu există paturi suplimentare pentru toate camerele pensiunii. În consecință când faceți rezervarea vă rugăm să vă interesați dacă mai sunt disponibile paturi suplimentare. În prețul acestui pachet nu este inclusă contravaloarea parcării mașinilor la Mahmudia.

Așadar rezervarea devine validă în momentul în care se achită o sumă de 30% din valoarea pachetelor turistice, iar diferența de 70% se va achita cu 15 zile înainte de efectuarea sejurului. Totodată plata se poate realiza prin virament bancar sau prin cardul de vacanță. Pentru cei care au nelămuriri sau doresc mai multe informații ne pot contacta la numărul de telefon al pensiunii sau pe adresa de e-mail.