Sarbatori Pascale

Sarbatori Pascale in Delta Dunarii - Sejur de 4 zile si 3 nopti

Sarbatori Pascale in Delta Dunarii Sejur 4 zile si 3 nopti

Pentru toți acei turiști care vor să-și petreacă Paștele în Delta Dunării își pot rezerva în cadrul pensiunii noastre, Delta Drill, un sejur de 4 zile și 3 nopți special pentru această ocazie. Prețul pentru un astfel de sejur este de 1490 lei pentru o singură persoană și este valabil în perioada 22 – 25 aprilie 2022. 

Acest pachet de servicii turistice contine urmatoarele facilitati:

Printre lucrurile pe care trebuie să le mai spunem despre acest pachet de servicii turistice  sunt incluse în preț doar acele băuturi, care sunt servite la micul dejun, apa plata (0,5l/persoană) și 50 ml palinkă/persoană de la fiecare masă de prânz și cină care sunt servite doar în cadrul agropensiunii Delta Drill. De asemenea continuăm prin a vă spune că nu este inclus în preț contravaloarea parcării mașinilor la Mahmudia.

Legat de cazare trebuie să amintim faptul că în cazul în care o persoană își dorește să se cazeze în regim single, această persoană va trebui să achite cu 400 lei în plus față de prețul pentru o cameră dublă.

Pentru cazarea copiilor ce au o varsta mai mica de 5 ani

Un lucru important de menționat este legat de cazarea copiilor. Astfel că sunt trei situații speciale în care copiii pot fi cazați. Prin urmare pentru acei copii care au o vârstă mai mică de 5 ani și sunt cazați în cameră cum ambii părinți, fără a se solicita un pat suplimentar prețul este de 25% din contravaloarea pe care o achită un adult.

Copiii ce au o varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani

În cazul în care copiii au o vârstă cuprinsă între 5 și 12 ani și care se cazează în cameră cu părinții fără să ceară un pat suplimentar trebuie să se achite 50% din totalul pachetului pentru un adult. De asemenea în cazul în care se cazează unul sau mai mulți copii în cameră doar cu un adult, pentru copil se va achita în plus tariful suplimentar de cazare în regim single.

Copiii ce au varsta de 12 ani

Iar în cazul acelor copii care au 12 ani sau mai mult de 12 ani, aceștia vor achita prețul întreg al pachetului , deoarece sunt considerați adulți. Și tot aici trebuie să mai spunem că dacă într-o cameră se cazează 3 adulți, iar unul dintre ei doarme pe un pat suplimentar, prețul pentru acesta din urmă va fi cu 150 lei mai mic.

Cât despre patul suplimentar introdus într-o cameră, aceasta costă 50 lei/zi. Iar cu privire la aceste paturi suplimentare trebuie să știți că acestea nu sunt suficiente pentru toate camerele. Și de aceea în momentul în care vă veți face rezervarea nu ezitați să întrebați dacă mai sunt paturi suplimentare, în cazul în care aveți nevoie de un astfel de pat.

Totodată rezervarea unui pachet de servicii turistice devine posibilă și validă în momentul în care veți achita o sumă care să reprezinte 30% din valoarea pachetelor turistice.

cazare-copii-pensiunea-drill
0744882656