Pensiunea Delta Drill Sfantu Gheorghe

Sejur de 1 noapte – 1 aprilie – 30 aprilie 2023

Sejur de 1 noapte in perioada 01 aprilie 2023 – 30 aprilie 2023

cazare-delta-dunarii-sfantu-gheorghe

Perioada 01.04 - 13.04.2023

Perioada 13.04 - 17.04.2023

Perioada 17.04 - 30.04.2023

Preturi optionale

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

Vacanța este tot mai aproape de voi și vă gândiți la acele clipe de relaxare și odihnă într-un decor de vis? Atunci tot ce trebuie să faceți este să vă rezervați din timp un sejur de 1 noapte în cadrul pensiunii Delta Drill în perioada 01 aprilie 2023 – 30 aprilie 2023, vezi preţurile mai sus afişate la camera matrimonială. Tariful include cazarea și se aplică pentru un sejur de o noapte.

De asemenea camera matrimonială este dotată cu mobilier nou, care să-ți garanteze relaxarea și odihna. În cameră veți putea găsi un pat matrimonial cu saltea de cea mai bună calitate, veioze, noptiere, dressing, comodă tv, minifrigider, televizor și aer condiționat, convector electric în scopul de a vă oferi o temperatură ambientală optimă în acele momente mai răcoroase, iar ușile de la intrare au parte de plase pentru țânțari.

Cameră matrimonială în interior are parte și de baie proprie, care la rândul ei este dotată cu un grup sanitar nou, lavoar, duș cu un paravan de sticlă securizată de 8 mm, calorifer electric, uscător de păr, halate și prosoape pentru baie, suport periuțe de dinți Grohe și cuier din bambus pentru acel plus de confort pe care vi-l doriți pe toată perioada sejurului.

Iar dacă vă doriți să faceți ceva mai mult decât să priviți răsăritul și apusul soarelui vă puteți îndrepta către activitățile și excursiile pe care vi le pot oferi gazdele pensiunii Drill. Pe lângă acestea puteți avea parte de degustări de caviar, foc de tabără pe plajă și totodată degustări de vinuri dobrogene.

Pensiunea Drill vă oferă o gamă variată de produse și specialități din pește realizate chiar aici de către gazdele pensiunii și totodată veți avea parte de o surpriză dulce, de un desert delicios pe care îl veți degusta atât la prânz, cât și la cină.

Ora la care se face check-in-ul este ora 14:00 și trebuie să țineți cont să ajungeți la Delta Drill în Sfântu Gheorghe la această oră fixă, iar ora pentru check-out este ora 10. În cadrul meselor (mic dejun, prânz, cină) vă puteți bucura de diferite preparate cu specific pescăresc, iar în cazul în care nu vă împăcați cu peștele puteți să anunțați acest lucru în momentul în care faceți rezervarea pentru a nu întâmpina un disconfort.

Tot aici vă aducem la cunoștință că pentru mesele de prânz și cină vă așteaptă un desert delicious surpriză pregătit de către gazdele agropensiunii Delta Drill. Iar ca timpul pe care îi petreceți aici să fie cât mai plăcut vă invităm să luați parte la excursiile și expedițiile care se fac în Sfântu Gheorghe, Delta Dunării.

De asemenea puteți opta pentru degustările de vinuri dobrogene sau degustarea caviarului ori pentru focul de tabără realizat pe plajă. După cum puteți observa veți avea parte de nenumărate surprize și experiențe pe care vă invităm să le savurați.

Precizari

  • Patul suplimentar introdus într-o cameră, acesta costă 50 lei/zi. Iar cu privire la aceste paturi suplimentare trebuie să știți că  nu sunt suficiente pentru toate camerele. Și de aceea în momentul în care vă veți face rezervarea nu ezitați să întrebați dacă mai sunt paturi suplimentare, în cazul în care aveți nevoie de un astfel de pat.
  • Confirmarea rezervării se va realiza numai în momentul în care puteți plăti 30% din contravaloarea sejurului, iar restul de 70% se vor achita cu circa 15 zile înainte să vă efectuați concediul. Iar în cazul în care doriți să anulați rezervarea unei camere trebuie anunțată cu 30 de zile înainte să ajungeți la pensiunea noastră. Tot la acea dată se va face și rambursarea avansului. De asemenea un astfel de sejur se poate achita prin virament bancar sau prin intermediul cardului de vacanță pentru acele persoane care dețin un card de acest tip.

In atentia oaspetilor

Pentru a avea parte de un sejur minunat nu uitați că indiferent dacă veți opta pentru o cameră matrimonială, o cameră dublă superioară sau un apartament facilitățile de care vă puteți bucura și pe care le-am enumerat în paragrafele de mai sus se găsesc în totalitate în interioriul pensiunii  Drill din Delta Dunării.