Sejur de 1 noapte – 01.05 – 01.06. 2021

Sejur de 1 noapte in perioada 01 mai 2021 – 01 iunie 2021

Vision-Delta-Drill

Preturi optionale

Ora check-in – 12:00

Ora check-out – 10:00

În acele momente în care simți că ai nevoie să evadezi din cotidian și să scapi de grijile zilnice care nu-ți mai dau pace poți să iei în calcul un sejur de o noapte oferit de către pensiunea noastră, Delta Drill, aici în Sfântu Gheorghe în Delta Dunării. 

Aici la pensiunea Delta Drill ora pentru check-in este ora 12:00, iar pentru check-out este ora 10:00. De precizat faptul că trebuie să ajungeți la timp în Sfântu Gheorghe, respectiv la agropensiunea noastră pentru check-in.

Pentru acest sejur vă oferim o cameră dublă matrimonială care include pat nou și o saltea de o calitate superioară, dressing, comodă tv, televizor, noptiere, veioze, minifrigider și aer condiționat. Vă anunțăm că fiecare cameră dublă matrimonială are inclusă o baie proprie. Cu privire la baie putem spune că aceasta este una modernă, având în vedere că este dotată cu grup sanitar nou, lavoar, duș dotat cu paravan de sticlă securizată, calorifer electric și uscător de păr.

Gazdele pensiunii Delta Drill vă vor aștepta cu cele mai savuroase gustări și specialități din pește, dar și cu deserturi surpriză pregătite chiar aici în cadrul pensiunii. Cât despre petrecerea timpului liber în Sfântu Gheorghe puteți opta pentru una sau mai multe dintre variantele următoare:

Precizari

Copiii care au o vârstă sub 5 ani și care se vor caza la pensiunea noastră și vor opta pentru cazarea cu părinții în aceeași cameră, fără să fie nevoie de un pat suplimentar, nu plătesc nimic pentru cazare. Tot pentru copiii care au o vârstă sub 5 ani și sunt cazați în cameră cu doi adulți masa este gratuită. Iar pentru copiii care au o vârstă cuprinsă între 5 și 12 ani și sunt cazați în aceeași cameră cu părinții costul mesei este redus cu 50%.

De asemenea un pat suplimentar are un tarif de 50 lei pe zi, iar în momentul în care faceți rezervarea nu uitați să întrebați dacă un astfel de pat este disponibil. De punctat faptul că în pensiune nu sunt suficiente paturi suplimentare pentru a acoperi fiecare cameră.

Cât despre rezervarea unei camere, aceasta devine valabilă în momentul în care veți achita 30% din contravaloarea cazării. Iar restul de 70% se va achita cu 30 zile înainte de efectuarea sejurului. Dacă doriți anularea unui astfel de sejur, pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie anunțat cu circa 30 de zile înainte să ajungeți aici la pensiune.

0744882656