Sejur de 1 noapte – 01.05 – 31.05. 2023

Sejur de 1 noapte in perioada 01 -31 mai 2023

Vision-Delta-Drill

Tarifele includ cazarea

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

În acele momente în care simți că ai nevoie să evadezi din cotidian și să scapi de grijile zilnice care nu-ți mai dau pace poți să iei în calcul un sejur de o noapte oferit de către pensiunea noastră, Delta Drill, aici în Sfântu Gheorghe în Delta Dunării. În perioada 01 mai 2023 – 31 mai 2023, tariful pentru un astfel de sejur este de 270 lei pentru o noapte de cazare, iar acest tarif cuprinde doar cazarea.

Aici la pensiunea Delta Drill ora pentru check-in este ora 14:00, iar pentru check-out este ora 10:00. De precizat faptul că trebuie să ajungeți la timp în Sfântu Gheorghe, respectiv la agropensiunea noastră pentru check-in.

Pentru acest sejur vă oferim o cameră matrimonială care include pat nou și o saltea de o calitate superioară, dressing, comodă tv, televizor, noptiere, veioze, minifrigider și aer condiționat, plase pentru țânțari pentru ușile de la intrare, dar și un convector electric cu scopul de a asigura o temperatură ambientală cât mai plăcută în zilele mai reci. Vă anunțăm că fiecare cameră matrimonială are inclusă o baie proprie. Cu privire la baie putem spune că aceasta este una modernă, având în vedere că este dotată cu grup sanitar nou, lavoar, duș dotat cu paravan de sticlă securizată, calorifer electric și uscător de păr și în plus la cererea clienților s-au audăugat cuiere din bambus și suport de periuțe de dinți Grohe.  

Gazdele pensiunii Delta Drill vă vor aștepta cu cele mai savuroase gustări și specialități din pește, dar și cu deserturi surpriză pregătite chiar aici în cadrul pensiunii. Cât despre petrecerea timpului liber în Sfântu Gheorghe puteți opta pentru una sau mai multe dintre variantele următoare:

pensiunea-delta-drill-camera-matrimoniala-3

Precizari

Un pat suplimentar are un tarif de 50 lei pe zi, iar în momentul în care faceți rezervarea nu uitați să întrebați dacă un astfel de pat este disponibil. De punctat faptul că în pensiune nu sunt suficiente paturi suplimentare pentru a acoperi fiecare cameră.

Cât despre rezervarea unei camere, aceasta devine valabilă în momentul în care veți achita 30% din contravaloarea sejurului. Iar restul de 70% se va achita cu 15 zile înainte de efectuarea sejurului. Dacă doriți anularea unui astfel de sejur, pentru ca acest lucru să fie posibil trebuie anunțat cu circa 30 de zile înainte să ajungeți aici la pensiune și de asemenea se va face și rambursarea avansului.

In atentia oaspetilor

În acest sejur de 1 nopate în perioada 01 mai 2023 – 31 mai 2023 puteți rezerva atât un apartament, cât și o cameră dublă superioară în afară de camera matrimonială pe care am prezentat-o în paragrafele de mai sus. În ambele cazuri, apartament sau cameră dublă superioară, gazdele pensiunii Drill vă oferă cele mai bune condiții pentru a avea parte de confortul și relaxarea dorită pe toată durata sejurului.

0744882656