Sejur de 1 noapte – 01.06 – 01.07.2021

Sejur de 1 noapte in perioada 01 iunie 2021 – 01 iulie 2021

Preturi optionale

Ora check-in – 12:00

Ora check-out – 10:00

Pentru suplimentarea camerei cu inca un pat, tariful acestuia este de 50 lei/zi.

Lunile de vacanță și temperaturile ridicate vă duc cu gândul la locuri magice unde să vă puteți petrece clipe de relaxare într-un decor de vis și să aveți parte de odihna binemeritată. 

În plus de asta îți oferim o cameră dotată cu mobilier nou, care să-ți garanteze confortul și odihna. De asemenea în cameră veți putea găsi un pat matrimonial cu saltea de cea mai bună calitate, veioze, noptiere, dressing, comodă tv, minifrigider, televizor și aer condiționat. La toate acestea adăugăm și faptul că această cameră dublă matrimonială are și baie proprie, care la rândul ei este dotată cu un grup sanitar nou, lavoar, duș cu un paravan de sticlă securizată de 8 mm, calorifer electric, uscător de păr, halate și prosoape pentru baie.

Iar dacă vă doriți să faceți ceva mai mult decât să priviți răsăritul și apusul soarelui vă puteți îndrepta către activitățile și excursiile pe care vi le pot oferi gazdele pensiunii Delta Drill. Pe lângă acestea puteți avea parte de degustări de caviar, foc de tabără pe plajă și totodată degustări de vinuri dobrogene. Tot aici, în cadrul pensiunii Delta Drill veți avea parte de o gamă diferită de produse și specialități din pește realizate chiar aici de către gazdele pensiunii și bineînțeles veți avea parte de o surpriză dulce, de un desert delicios pe care îl veți degusta atât la prâns, cât și la cină.

Precizari

În cadrul pensiunii Delta Drill, copiii cu vârstă mai mică de 5 ani care se vor caza împreună cu părinții și care nici nu vor cere un pat suplimentar, pentru aceștia cazarea poate fi gratuită. Tot pentru aceștia dacă se încadrează în limitele de mai sus mesele sunt gratuite. În cazul acelor copii cu vârstele cuprinse între 5 și 12 ani care se vor caza cu părinții în cameră vor achita doar 50% din prețul meselor.

 Confirmarea rezervării se va realiza numai în momentul în care puteți plăti 30% din contravaloarea cazării, iar restul de 70% se vor achita cu circa 30 de zile înainte să vă efectuați concediul. Iar în cazul în care doriți să anulați rezervarea unei camere trebuie anunțată cu 30 de zile înainte să ajungeți la pensiunea noastră.

0744882656