Sejur de 1 noapte – 01.06 – 30.06.2023

Sejur de 1 noapte in perioada 01 iunie - 30 iunie 2023

Preturi optionale

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

Pentru suplimentarea camerei cu inca un pat, tariful acestuia este de 50 lei/zi.

Lunile de vacanță și temperaturile ridicate vă duc cu gândul la locuri magice unde să vă puteți petrece clipe de relaxare într-un decor de vis și să aveți parte de odihna binemeritată. Pentru a avea parte de toate acestea, pensiunea  Drill vă oferă un sejur de 1 noapte în perioada 01 iunie 2023 – 30 iunie 2023 la un preț de 305 lei camera matrimonială. Tariful include cazarea și se aplică doar pentru un sejur de o noapte.

În plus de asta îți oferim o cameră dotată cu mobilier nou, care să-ți garanteze confortul și odihna. De asemenea în cameră veți putea găsi un pat matrimonial cu saltea de cea mai bună calitate, veioze, noptiere, dressing, comodă tv, minifrigider, televizor și aer condiționat, convector electric în scopul de a vă oferi o temperatură ambientală optimă în acele momente mai răcoroase, iar ușile de la intrare sunt dotate cu plase împotriva țânțarilor.

La toate acestea adăugăm și faptul că această cameră matrimonială are și baie proprie, care la rândul ei este dotată cu un grup sanitar nou, lavoar, duș cu un paravan de sticlă securizată de 8 mm, calorifer electric, uscător de păr, halate și prosoape pentru baie, suport periuțe de dinți Grohe și cuier din bambus pentru un plus de confort.

Iar dacă vă doriți să faceți ceva mai mult decât să priviți răsăritul și apusul soarelui vă puteți îndrepta către activitățile și excursiile pe care vi le pot oferi gazdele pensiunii  Drill. Pe lângă acestea puteți avea parte de degustări de caviar, foc de tabără pe plajă și totodată degustări de vinuri dobrogene.

Tot aici, în cadrul pensiunii  Drill veți avea parte de o gamă diferită de produse și specialități din pește realizate chiar aici de către gazdele pensiunii și bineînțeles veți avea parte de o surpriză dulce, de un desert delicios pe care îl veți degusta la prânz.

apus-de-soare-delta-dunarii

Precizari

Confirmarea rezervării se va realiza numai în momentul în care puteți plăti 30% din contravaloarea sejurului , iar restul de 70% se vor achita cu circa 15 zile înainte să vă efectuați concediul. Iar în cazul în care doriți să anulați rezervarea unei camere trebuie anunțată cu 30 de zile înainte să ajungeți la pensiunea noastră. Tot la acea dată se va face și rambursarea avansului. De asemenea un astfel de sejur se poate achita prin virament bancar sau prin intermediul cardului de vacanță pentru acele persoane care dețin un card de acest tip.

In atentia oaspetilor

Atât cazarea în cameră matrimonială, cameră dublă superioară, cât și cazarea în apartament au parte de aceleași beneficii, tratamente și facilități pentru un sejur de 1 noapte în perioada 01 iunie 2023 – 30 iunie 2023.