Sejur de 1 noapte – 01.07 – 01.09.2023

Sejur de 1 noapte in perioada 01 iulie – 1 septembrie 2023

Tarifele includ cazarea

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

Pentru suplimentarea camerei cu inca un pat, tariful acestuia este de 50 lei/zi.

În ciuda a ceea ce știm odihna este foarte importantă și în același timp prețioasă. Din această cauză o bună parte dintre noi căutăm scurte clipe de eliberare în vacanțele noastre. Și unde poți găsi pe timp de vară nisip fin, luciul apei, dar și plimbări prin păduri? Răspunsul este unul simplu, căci pe toate acestea le puteți găsi în Delta Dunării. Iar gazdele pensiunii  Drill din Sfântu Gheorghe sunt gata să vă ofere astfel de clipe de odihnă.

Prin urmare un sejur de o noapte, într-o cameră matrimonială, la această minunată pensiune costă 370 lei în perioada 01 iulie 2023 – 01 septembrie 2023. În acest sejur este inclusă doar cazarea, iar camera matrimonială este gata să vă ofere odihna dorită prin mobilierul nou care să-ți aducă un plus de confort.

De altfel camera conține pat matrimonial cu saltea de înaltă calitate, noptiere, veioze, comodă tv, dressing, minifrigider, televizor, dar și aer condiționat, plase de țânțari pentru ușile de la intrare, dar și un convector electric, astfel încât în perioadele mai reci să vă puteți bucura de o temperatură ambientală plăcută.

Pe lângă acestea se mai adaugă și baia proprie ce are parte de un grup sanitar nou, duș cu paravan de sticlă securizată, lavoar, calorifer electric, uscător de păr, apă caldă în permanență, prosoape și halate de bai, suporți periuțe de dinți Grohe, dar și cuiere din bambus pentru un confort sporit.  

Cât despre mâncare trebuie să spunem că aici vă sunt oferite o gamă variată de specialități de pește care vă vor dezmirda papilele gustative.Și tot aici gazdele pensiunii   Drill vă vor oferi și un desert delicios atât la prânz, cât și la cină. În plus puteți opta pentru una dintre excursiile pe care vi le oferă aceștia sau pentru una dintre activitățile mult dorite așa cum sunt și degustările de vin dobrogene.

Precizari

De asemenea pentru lunile iulie și august sunt validate doar acele rezervări care se fac în regim de demipensiune (mic dejun și prânz). Pentru ca o rezervare să fie validă trebuie să achitați 30% din costurile sejurului , iar restul de 70% se va achita cu 15 zile înainte să vă efectuați vacanța. Iar în cazul în care vă doriți să anulați această rezervare trebuie să anunțați acest lucru cu 30 de zile înainte să ajungeți la pensiunea Delta Drill și tot la acel moment se va face și rambursarea avansului.

In atentia oaspetilor

Pentru cei care își doresc să se cazeze într-un apartament sau într-o cameră dublă superioară pentru un sejur de 1 noapte în perioada 01 iulie 2023 – 01 septembrie 2023, nu trebuie să-și facă griji din pricina confortului. Și asta pentru că toate acele beneficii de care are parte o cameră matrimonial se aplică și în celelalte două cazuri. Astfel veți avea parte de confort, relaxare și odihnă la superlativ fără să depuneți prea mult efort. Tot ce trebuie să faceți este să optați pentru cazarea potrivită nevoilor voastre.   

0744882656