Sejur de 1 noapte – 01.09 – 30.09.2023

Sejur de 1 noapte in perioada 01 - 30 septembrie 2023

Cazare-sfantu-gheorghe-delta-dunarii

Preturi optionale

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

Pentru suplimentarea camerei cu inca un pat, tariful acestuia este de 50 lei/zi.

Posibilitatea de a petrece câteva momente departe de stresul cotidian și de problemele și grijile aferente le dau speranță multor oameni că în sfârșit se pot relaxa. Iar pentru ca această simplă dorință să devină realitate doar trebuie să luați în calcul sejurul de 1 noapte în perioada 01 septembrie 2023 – 30 septembrie 2023 oferit de către pensiunea Drill din Sfântu Gheorghe, Delta Dunării. De asemenea aici veți avea parte de tot confortul pe care vi l-ați dorit, având în vedere că vă este oferită o cameră matrimonială dotată cu un mobilier nou.

De altfel camera matrimoniala include un pat matrimonial dotat cu o saltea de calitate superioară, noptiere, veioze, dressing, comodă tv, televizor, minibar, frigider, aer condiționat, convector electric (pentru a asigura o temperatură ambientală în acele perioade reci), iar pe lângă toate acestea mai adăugăm și baia proprie de care dispune.

Fiind o baie modernă cu mobilier nou, aceasta are parte de un grup sanitar nou, lavoar, duș cu un paravan de sticlă securizată groasă de 8 mm, uscător de păr, calorifer electric, prosoape și halate de baie, cuiere din bambus, dar și suport periuțe de dinți Grohe. Și bineînțeles veți avea apă caldă în permanență.

Nu trebuie să uităm însă nici de plasele de țânțari amplasate la ușile de la intrare. Ansamblul priveliștei pe care pensiunea Drill vi-o oferă poate fi întregit de curtea și grădina acesteia, având la dispoziție canalul din grădină, dar și terasa.

Precizari

În cazul în care vă doriți să petreceți clipe minunate alături și de prichindeii familiei trebuie să notăm câteva aspecte:

  • orice pat suplimentar introdus într-o cameră are un preț de 50 lei/zi;
  • de asemenea în cazul în care vă doriți un astfel de pat în cameră trebuie să anunțați din timp pentru a vă asigura de disponibilitatea acestuia;

Totodată pentru ca sejurul pe care vi-l doriți să fie valid trebuie să achitați 30% din costurile sejurului , iar restul de 70% se achită cu circa 15 zile înainte să ajungeți la pensiunea Drill. De asemenea în cazul în care vă doriți să vă anulați sejurul trebuie să anunțați acest aspect cu 30 de zile înainte să vă efectuați vacanța, moment în care se va face și rambursarea avansului. Plata se poate realiza prin virament bancar, dar și card de vacanță.

In atentia oaspetilor

În sejurul de 1 noapte în perioada 01 septembrie 2023 – 30 septembrie 2023 puteți beneficia și de o cameră dublă superioară sau un apartament. De asemenea în ambele cazuri vă puteți bucura de beneficiile, relaxare și ambientul pe care îl găsiți și în camera matrimonială și pe care le-am expus în paragrafele de mai sus.