Pensiunea Delta Drill

Sejur de 1 noapte – 01.11.2023 – 01.04.2024

Sejur de 1 noapte in perioada 01 noiembrie 2023 – 01 aprilie 2024

cazare-delta-dunarii-sfantu-gheorghe

Preturi optionale

Ora check-in – 14:00

Ora check-out – 10:00

Pentru suplimentarea camerei cu inca un pat, tariful acestuia este de 50 lei/zi.

În cadrul acestui pachet trebuie să specificăm faptul că acest tarif este doar pentru un sejur de o noapte și nimic mai mult. De altfel prețul pentru o cameră matrimonială este de 270 lei pentru o noapte de cazare în perioada 01 noiembrie 2023 – 01 aprilie 2024. Camera matrimonială este pregătită să îți ofere un plus de confort și relaxare, având în vedere că aici te va întâmpina un mobilier nou, care te va face să te simți ca acasă și să simți confortul propriului tău cămin.

Camera este destul de spațioasă, iar în interiorul ei veți găsi un pat matrimonial dotat cu saltea de calitate (PREVI), noptiere moderne, veioze chic, comodă TV, un dressing încăpător, astfel încât să nu ai niciun fel de problemă cu ținutele tale, minifrigider, televizor și bineînțeles aer condiționat. Trebuie să specificăm faptul că fiecare camera matrimonială este dotată cu baie proprie, astfel încât să aveți parte de un confort sporit, dar și cu un convertor electric, care va asigura o temperatură ambientală în perioadele reci. Și totodată nu trebuie să uităm nici de plasele de țânțari care sunt amplasate la ușile de la intrare.

Cât despre baia foarte modernă putem spune că dușul are parte de un paravan de sticlă securizată cu o grosime de circa 8 mm. Pe lângă aceasta se adaugă grupul sanitar modern, lavoar, uscător de păr, prosoape și halate de baie, calorifer electric, suport periuțe de dinți Grohe, dar și cuiere de bambus. Și bineînțeles nu veți întâmpina probleme cu privire la ceea ce înseamnă apa caldă, deoarece pensiunea Delta Drill vă oferă apă caldă non-stop pentru o vacanță și un concediu cât mai plăcut.

Ora la care se face check-in-ul este ora 14:00 și trebuie să țineți cont să ajungeți la Delta Drill în Sfântu Gheorghe la această oră fixă, iar ora pentru check-out este ora 10. În cadrul meselor (mic dejun, prânz, cină) vă puteți bucura de diferite preparate cu specific pescăresc, iar în cazul în care nu vă împăcați cu peștele puteți să anunțați acest lucru în momentul în care faceți rezervarea pentru a nu întâmpina un disconfort.

Tot aici vă aducem la cunoștință că pentru mesele de prânz și cină vă așteaptă un desert delicious surpriză pregătit de către gazdele agropensiunii Delta Drill. În cazul în care aveți nevoie de un pat suplimentar în camera dublă matrimonială prețul pentru acesta este de 50 lei/zi. Iar ca timpul pe care îi petreceți aici să fie cât mai plăcut vă invităm să luați parte la excursiile și expedițiile care se fac în Sfântu Gheorghe, Delta Dunării.

De asemenea puteți opta pentru degustările de vinuri dobrogene sau degustarea caviarului ori pentru focul de tabără realizat pe plajă. După cum puteți observa veți avea parte de nenumărate surprize și experiențe pe care vă invităm să le savurați.

Precizari

Având în vedere cazarea copiilor cu vârstă mai mică de 5 ani în cameră cu doi adulți și fără să fie introdus un pat suplimentar, cazarea pentru acești copii va fi gratuită. De asemenea tot pentru acești copii care au o vârstă mai mică de 5 ani și sunt cazați cu adulții în cameră masa este gratuită. În cazul copiilor care au o vârstă cuprinsă între 5 ani și 12 ani și sunt cazați cu părinții în aceeași cameră, aceștia vor achita doar 50% din prețul meselor.

Pentru validarea rezărvării unei camere trebuie să plătiți 30% din prețul sejurului, iar restul de 70% din valoarea sejurului se va achita cu 15 zile înainte să plecați în vacanță. Pentru a anula rezervarea unei camere trebuie să anunțați acest lucru cu minim 30 de zile înainte să efectuați concediul, iar în clipa în care anulați rezervarea se va face și rambursarea avansului. Totodată plata sejurului se poate face prin virament bancar, dar și prin utilizarea cardurilor de vacanță pentru acele persoane care le dețin.

In atentia oaspetilor

Pentru un sejur de 1 noapte în perioada 01 noiembrie 2023 – 01 aprilie 2024 vă puteți orienta și către o cameră dublă superioară sau un apartament. Atât camera dublă superioară, cât și apartamentul beneficiază de confort la superlativ și vă oferă relaxarea dorită, pe care de asemenea le găsiți și în cadrul unei camere matrimonială.