Sejur de 1 noapte – 02.07 – 15.09.2021

Sejur de 1 noapte in perioada 02 iulie 2021 – 15 septembrie 2021

Preturi optionale

Ora check-in – 12:00

Ora check-out – 10:00

Pentru suplimentarea camerei cu inca un pat, tariful acestuia este de 50 lei/zi.

În ciuda a ceea ce știm odihna este foarte importantă și în același timp prețioasă. Din această cauză o bună parte dintre noi căutăm scurte clipe de eliberare în vacanțele noastre. Și unde poți găsi pe timp de vară nisip fin, luciul apei, dar și plimbări prin păduri? Răspunsul este unul simplu, căci pe toate acestea le puteți găsi în Delta Dunării. Iar gazdele pensiunii Delta Drill din Sfântu Gheorghe sunt gata să vă ofere astfel de clipe de odihnă.

De altfel camera conține pat matrimonial cu saltea de înaltă calitate, noptiere, veioze, comodă tv, dressing, minifrigider, televizor, dar și aer condiționat. Pe lângă acestea se mai adaugă și baia proprie ce are parte de un grup sanitar nou, duș cu paravan de sticlă securizată, lavoar, calorifer electric, uscător de păr, apă caldă în permanență, prosoape și halate de baie.

Cât despre mâncare trebuie să spunem că aici vă sunt oferite o gamă variată de specialități de pește care vă vor dezmirda papilele gustative.Și tot aici gazdele agropensiunii Delta Drillvă vor oferi și un desert delicios atât la prânz, cât și la cină. În plus puteți opta pentru una dintre excursiile pe care vi le oferă aceștia sau pentru una dintre activitățile mult dorite așa cum sunt și degustările de vin dobrogene.

Precizari

Pentru acele persoane care vin în vacanță cu micuții lor trebuie să știe că toți copiii care au vârstă mai mică de 5 ani și se vor caza în cameră cu ei, și nici nu vor cere un pat suplimentar, cazarea va fi gratuită în cazul micuților. Și tot pentru ei, dacă se respectă indicațiile de mai sus mesele le sunt gratuite. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 – 12 ani, care se vor caza în cameră cu părinții și nu vor cere pat suplimentar, aceștia vor avea o reducere de 50% din costul meselor.

De asemenea pentru lunile iulie și august sunt validate doar acele rezervări care se fac în regim de demipensiune (mic dejun și cină). Pentru ca o rezervare să fie validă trebuie să achitați 30% din costurile cazării, iar restul de 70% se va achita cu 30 de zile înainte să vă efectuați vacanța. Iar în cazul în care vă doriți să anulați această rezervare trebuie să anunțați acest lucru cu 30 de zile înainte să ajungeți la pensiunea Delta Drill.

0744882656