Testimoniale

O locație deosebită, o gazdă deosebită! Multumim Luciana ,mulțumim Violeta pentru mâncarea deosebită ce ne-a fost oferită! Am văzut locuri deosebite,am trăit momente deosebite.Am mers cu tuc- tucul!
Maria Glavan
Foarte frumos! Gazda primitoare, mâncare excelenta, pensiunea foarte curata și frumoasa. Peisajul și amplasarea de nota 10! Felicitari!
Larisa Babes
O pensiune care a fost intocmai cum speram - linistita, foarte curata si amenajata cu bun gust, langa apa, care pastreaza specificul local (mi-au placut tare mult acoperisul de stuf si decoratiile de lemn), cu curtea aceea interioara ce ofera intimitate si umbra. In plus, mancarea a fost foarte foarte buna.
Alexandra Pintea
Foarte curat, foarte frumos amenajat. O gazda primitoare, calda si extrem de receptiva la toate cerintele noastre. Mancarea excelenta! Ce este minunat la proprietate, in afara de casa propriu zis care este amenajata cu mult bun gust, o reprezinta existenta unui canal micut al Dunarii unde poti sta sa admiri rasaritul/ apusul sau sa pescuiesti. Multumim Luciana pentru tot. A fost minunat!
Irina Pascaru
Un loc amenajat cu mult bun gust si atentie la detalii, iar gazda pe masura. Este foarte curat si mancarea buna. O sa revin oricand, cu mare placere!
Gina Ursachel
Totul a fost minunat la Pensiunea Drill. Camerele oferă un confort deosebit, curtea pe care o au este foarte frumoasă. Puteți încerca să pescuiască chiar acolo, deoarece casa este așezată chiar pe unul dintre canale. Gazda este foarte drăguță, iar mâncarea pe care o pregătesc a fost pe placul nostru. Trebuie să încercați „storceag”!
Dan Busuioc
- very friendly host - clean rooms - absolutely incredible fish-based food - peaceful and quiet location
Alex Cioflica
Lovely guest house, tasty food, nice host.
Ionela Vilaia
Nice place, great food, nice owner
Iulia Grancea
După câteva zile petrecute pentru prima dată în Delta Dunării, acest loc are condiții bune de cazare și pentru cine nu este pretențios cu felurile de mâncare specifice zonei poate încerca cu încredere să rămână cazat aici. Veți fi primiți și tratați cu căldură.
Ionuț A.
Super frumoasa locație. Intima și liniștită într-un loc minunat. Ne-a plăcut absolut tot.
Laura Preda
Pensiune foarte frumoasă, curățenie exemplară, personal politicos. Mâncare foarte bună, gustoasă, singura problemă e că se dau porții de copii, dar, sunt noi în domeniu și poate remediază problema.
Domokos Gergely
Foarte curat, foarte frumos amenajat. O gazdă primitoare, caldă și extrem de receptivă la toate cerințele noastre. Mâncarea excelentă! Ce este minunat la proprietate, în afară de casa propriu zis care este amenajată cu mult bun gust, o reprezintă existența unui canal micut al Dunarii unde poți sta să admiri răsăritul/ apusul sau să pescuiești. Multumim Luciana pentru tot. A fost minunat!
Irina Pascaru
Printre puținele pensiuni din România pe care o pot recomanda din toata inima. Totul de de bun gust, mâncarea a fost excelentă (atâtea feluri de pește gătit bine nu am mâncat niciodată), gazdele foarte primitoare. În spatele casei este un canal pe care se pot vedea păsări. Sperăm să revenim cât mai repede!
Andrei Michnea
Totul la superlativ, condiții de cazare excelente, mâncarea deosebit de gustoasă, iar personalul de excepție. Multumim Luciana și Manu pentru ospitalitate🙂🙂🙂
Ramona Harangus
Un loc amenajat cu mult bun gust și atenție la detalii, iar gazda pe măsură. Este foarte curat și mâncarea bună. O să revin oricând, cu mare placere!
Gina Ursachel
O oază de liniște și aer curat. Mâncarea de nota 10. Atmosferă primitoare. Recomand cu încredere!
Alina Cojocariu
Foarte frumos! Gazda primitoare, mâncare excelentă, pensiunea foarte curată și frumoasă. Peisajul și amplasarea de nota 10! Felicitari!
Larisa Babes
O locație excelentă, curată si confortabilă, cu o gazdă pe masura. Recomand pentru familii cu copii
Roxana Ropotin
Thank you, Pensiunea Vision Delta Drill, for making us feel like home. Well, excepting the food as it was way, way better.😊 And I mean it. See you next time, hopefully soon. P.S. Highly recommended for the hospitality and attention to guests' special diet (gluten-free, meat-free, dairy-free, egg-free...so, basically plant based and fish). Should you look for a new, clean and modern accommodation, with awesome traditional food, cooked with love, Delta Drill is the right spot. They can intermediate your local guided tours which are just full of raw nature and local stories. Hope you enjoy your stay as much as we did. #danubedelta #romania #blacksea #placestovisit #placetostay #safari #traditionalfood #plantbased #authenticfood #foodwithlove #localbusiness
Anisoara Rosca
0744882656