Testimoniale

O locație deosebită, o gazdă deosebită! Multumim Luciana ,mulțumim Violeta pentru mâncarea deosebită ce ne-a fost oferită! Am văzut locuri deosebite,am trăit momente deosebite.Am mers cu tuc- tucul!
Maria Glavan
Foarte frumos! Gazda primitoare, mâncare excelenta, pensiunea foarte curata și frumoasa. Peisajul și amplasarea de nota 10! Felicitari!
Larisa Babes
O pensiune care a fost intocmai cum speram - linistita, foarte curata si amenajata cu bun gust, langa apa, care pastreaza specificul local (mi-au placut tare mult acoperisul de stuf si decoratiile de lemn), cu curtea aceea interioara ce ofera intimitate si umbra. In plus, mancarea a fost foarte foarte buna.
Alexandra Pintea
Foarte curat, foarte frumos amenajat. O gazda primitoare, calda si extrem de receptiva la toate cerintele noastre. Mancarea excelenta! Ce este minunat la proprietate, in afara de casa propriu zis care este amenajata cu mult bun gust, o reprezinta existenta unui canal micut al Dunarii unde poti sta sa admiri rasaritul/ apusul sau sa pescuiesti. Multumim Luciana pentru tot. A fost minunat!
Irina Pascaru
Un loc amenajat cu mult bun gust si atentie la detalii, iar gazda pe masura. Este foarte curat si mancarea buna. O sa revin oricand, cu mare placere!
Gina Ursachel
Totul a fost minunat la Pensiunea Drill. Camerele oferă un confort deosebit, curtea pe care o au este foarte frumoasă. Puteți încerca să pescuiască chiar acolo, deoarece casa este așezată chiar pe unul dintre canale. Gazda este foarte drăguță, iar mâncarea pe care o pregătesc a fost pe placul nostru. Trebuie să încercați „storceag”!
Dan Busuioc
- very friendly host - clean rooms - absolutely incredible fish-based food - peaceful and quiet location
Alex Cioflica
Lovely guest house, tasty food, nice host.
Ionela Vilaia
Nice place, great food, nice owner
Iulia Grancea
0744882656